20 november 2011

Avslöjanden och så lite inredning förstås...

Nu var det ett tag sedan igen...jag hinner inte med någonting längre känns det som. Julen närmar sig och jag är fortfarande kvar i slutet av september. Julkänslan är långt borta och jag har försökt  väcka den till liv genom ett flertal jultidningar. Det har inte hjälpt men det kan ju också bero på att jag än så länge bara skymtat omslagen när jag rusat förbi med tvätt under armen eller jagandes efter Filip som är på väg någonstans där han kan hitta på bus.

På jobbfronten kan jag nu avslöja att min tid på öppna förskolan närmar sig sitt slut. Efter nyår börjar jag att jobba 100% på förskolan Trollelyckan. Det är en rolig och givande erfarenhet som jag lägger i mitt bagage. Jag kommer sakna alla barn och föräldrar!
Något som jag är oerhört glad för är att min kollega Ingela bestämt sig för att följa med till Trollelyckan. Jag trivs så bra i hennes sällskap!

Med tanke på att det var ett tag sedan jag skrev så följer nu korta kommentarer kring vad som hänt senaste tiden.

Äntligen har gardintyg till sovrummet inhandlats. Det blev Herbarium av Stig Lindberg! Snälla mamma har redan sytt färdigt dem åt mig och nu återstår bara att lägga upp dem så att de faller snyggt. Jag återkommer med bilder när allt är färdigt. Nytt sängöverkast och lite kuddar måste till sedan ska de fina sänglamporna sättas upp och sedan...ja, det är som sagt var lite kvar att göra.

Vi har även fått en hel del möbler och andra småsaker. Bilderna ovan visar saker vi fått av Axels pappa. Ljusstaken älskar jag med sina fina former. Axels gungstol från barndomen fick nytt tyg med björkstammar på. G och F har den nu framför tv:n. Bokhyllan står nu oljad och välfylld i vardagsrummet. Tack snälla svärfar!

Vi har även fått en hel del möbler och annat skoj av min kollega och hennes man Per. Fina teakbyråer, stringhyllor, soffbord och roliga lampor mm. Filips rum har nu blivit mer ordning på och så även Gustafs. Tack snälla Per och Ingela!!!
Det är ju oerhörd tur att vi inte har samma inredningsstil! ;-)

Kören har sjungit på ett bröllop. Vi stämde upp tillsammans med bruden i sången "Håll mitt hjärta". Det var en överraskning till hennes blivande man. Nu laddar vi inför konserten den 11/12...

Ja, vad har hänt mer!? Jag som inte ens kommer ihåg vad jag gjorde igår ;-) Det är mest tvätt, städ, jobb och matlagning.

Idag ska jag försöka få röjt här hemma och kanske få upp julgardinerna. Axel ska även på sätta upp våra sänglampor!

Hoppas att ni alla får en härlig vecka!

kram

Inga kommentarer: