15 mars 2015

Mysdag i Gbg

Jag går fortfarande och bär på en myskänsla som jag fick i onsdags. Jag hade bokat biobiljetter till filmen "Paddington" som en överraskning till barnen.
Innan filmen hann vi med en stund i ett soligt och vårigt Göteborg. Vi strosade i roliga affärer och otroligt nog klagade inte killarna utan gick nöjda runt och kikade. Nu besökte vi ju inte så många affärer och det var bara en klädaffär. Hos "Royal Design" hade jag kunnat handla hur mycket som helst men det fick räcka med en badrumsmatta till vår lilla toalett. Kärlek vid första ögonkastet var det när jag såg mattan och då vet jag att det är rätt.

Sedan var det dags för överraskningsmomentet. Killarna blev väldigt glada över att få gå på bio, men Gustaf blev lite tveksam till mitt val av film. Jag vet inte vad han hade för bild av den filmen!?
"Paddington" var en riktigt mysig film, en film jag gärna ser igen. Den var djup, sorglig, rolig och lite läskig. När vi kom ut ur biosalongen sa Gustaf spontant att det var tur att jag valde den filmen. Både han och Filip gillade den väldigt mycket.

Efter bion blev det McDonalds och sedan två loppisar. Jag hittade 6 tallrikar till samlingen. Återkommer med bilder på min "nya" samling.

 Vacker lyster i mässing
Vackert från Paradisverkstaden
Senaste nytt från Kay Bojesen. Nytillverkning av zebran som han designade 1935.
 Mattan


2 kommentarer:

Unknown sa...

hej, hitta din blogg då jag letar bröllopsinspiration. ska ha ett trädgårdsbröllop om 1,5 månad :O om man får mejla dig (hitta ej din mejl) och fråga om tips kan du väl mejla tillbaka till mig. Mvh/ Johanna johanna.johansson9@gmail.com

Unknown sa...

Hej, ska ha trädgårdsbröllop om 1,5 mån :O och letar inspiration. hitta ditt underbara bröllop. om man får fråga dig om tips kan du väl mejla tillbaka till mig (hitta ej din mejl). mvh/johanna johanna.johansson9@gmail.com