17 juni 2012

Fullt upp...Det går allt längre tid mellan mina inlägg tyvärr. Jag gillar verkligen att blogga, en avkoppling, men tiden räcker inte till.
Just nu är en jobbig period då det känns som om jag stressar dygnet runt. På natten drömmer jag stressiga drömmar och på dagarna rusar jag fram och glömmer att stanna upp och andas.

Mitt stora problem är att jag vill så himla mycket både på jobb och hemma. Allt snurrar runt i huvudet och det som måste göras, görs i rekordfart så att det där roliga ska hinnas med. När då det där roliga inte ens hinns med eller även det görs under stress så blir det för mycket för kroppen.
Om det är någon som har tips på hur en väldigt kreativ "duracellkanin" ska känna harmoni i tillvaron så är jag tacksam!? ;-)

På jobbet närmar vi oss ett avslut. Jag har ett utvecklingssamtal kvar och på tisdag har vi gårdsfest med alla barn, föräldrar och syskon. Håll tummarna för bra väder då! Vi kommer ha olika aktivitetsstationer, uppträdanden, picknick och fiskdamm.
Utvecklingssamtalen har gett väldigt mycket positiv energi, roligt att det man gör verkligen uppskattas. Jag har ju bara jobbat där jag gör sedan januari och känner att jag fått en fin kontakt med alla barn och föräldrar. Barnen är fantastiska och de har en sådan "barnglädje". När jag säger barnglädje menar jag att barnen utstrålar en övertygelse om en enbart god värld, de ser den med nyfikna, glada ögon och lever sprudlande livet. Tänk om detta fick följa dem livet igenom?!

För några veckor sedan mötte jag upp en kär vän i Göteborg. Vi bodde på hotell, shoppade och njöt av att strosa runt på stan och bara göra det vi kände för just då. Solen sken från en klarblå himmel och flera gånger under vår helg tänkte jag på hur annorlunda livet var. Vilka kontraster!
Livet med mina busungar och Axel är utan tvekan ändå det bästa.

 God mat, shopping och mycket prat=väldigt trevlig helg

Några loppisbesök har jag även hunnit göra sedan jag sist skrev. Alltid följer det med någon liten grej hem. Jag inser dock att jag måste rensa mina köksskåp och skänka sådant jag inte använder så att jag lätt hittar mina nya inköp som jag vill använda.
Igår var jag senast på loppisrunda. Jag och min kollega Ingela tog en tur och hittade bland annat några roliga prylar till barnens kiosk som vi håller på att göra i ordning på jobbet.

 En av alla saker som shoppades. Denna ska jag dock behålla själv och göra i ordning. (30:-)
Återkommer med bilder på vår kiosk när allt är på plats.

Igår firade vi Axel som fyllde 35 år. Som tur var hann den beställda presenten komma fram i tid och jag tror att födelsedagsbarnet blev riktigt glad/nöjd. Jag beställde en Hattorikniv (kockkniv) från Japan.

 Marängtårtan var populär :-)

Nu hoppas jag att tiden fram till semestern går fort (3 veckor kvar). Samtliga i familjen är i stort behov av ledighet och tid tillsammans.
Jag passar också på att önska er alla en glad midsommar ifall jag inte skriver innan dess.

kram

Avslutar med foton på mina killar.

En morgon bjöds jag in på dockteater i Filips rum. Gustaf berättade och Filip härmade.
Vem brås han på...kan det vara Axel!? En morgon kom Filip och sa att han skulle prutta. Han ställde fram pallen och la på sin lilla toalettring. Han hämtade en broschyr från Borås djurpark och sedan drog han ned blöjan och satte sig på toaletten. Efter några minuter sa han helnöjd:-"Mamma, har bantat! Torka!" Min duktig kille!

Inga kommentarer: