22 februari 2011

De senaste dagarna...

Då har det hunnit gå några dagar sedan sist. Här är lite av vad vi hittat på...

1. Jag har tagit en tur in i magnetkameraröret. Lite obehagligt är det när de fixerar huvudet och man åker in i det smala röret. Men med öronproppar (låter som om man befinner sig på en byggarbetsplats) och lite musik i hörselkåporna så går 30 minuter ändå ganska fort. Nu återstår bara att invänta svaret som förhoppningsvis inte visar på några förändringar i hjärnan.
Bild: Vårdguiden

2. Två högar med grus har lastats av. Nu får de ligga och vänta på att Axel rivit rucklet och att grävmaskinen varit här och gjort sitt. Tyvärr står rucklet fortfarande på tomten i sin gula skrud då Axel skadat ryggen och inte kunnat börja riva MEN jag hoppas att han snart är bättre igen.


3. Svärmor har varit här och hjälpt mig i helgen. Det var mysigt med sällskap och skönt att slippa springa mellan båda barnen på natten. Stort tack Ingrid för all hjälp och för den smaskiga smörgåstårtan!


4. Filip har blivit förkyld, ögonen rinner och han är så tät. Det blir inte mycket sovit för någon av oss. På dagarna är han ändå ganska glad. Så fort han ser någon så vinkar han och säger -He hej!
Det händer så otroligt mycket nu. Lilleman härmar så fort han ser mig göra något, han säger några ord, vinkar och han blir mer och mer säker när han står upp. Kanske de första stegen inte är så långt borta!?

5. Vännen J har bokat övernattning åt oss när vi ska iväg till Gekås. Det fanns inget bra alternativ kvar på campingen så istället blir det på ett ställe som heter UllaredParadise. Det ligger 4 km från Ullared och det verkar vara riktigt fräscht.
Vi har tänkt shoppa på förmiddagen på dag 1 sedan ta oss till vårt boende för mat och avslappnande promenader och god mat på kvällen. Dag 2 kör vi lite mer shopping igen. Jag längtar så otroligt mycket!

6. Igår fick vi trevligt besök av lillebror Erik och hans Jossan. De hade med sig hundarna Jäger, Meister och så den nya lilla valpen Acka. Hon är en livlig och nyfiken liten tjej. Filip skrattade högt när han fick syn på henne. Han älskar hundar och katter!
Gustaf älskade besöket och blev lite ledsen när de var tvungna att åka hem igen. 


7. Gustaf och jag har haft lite ensamtid. Det är inte så ofta det blir men när det väl händer känns det så bra. Efter förskolan åkte vi till Åsa hembageri där vi fikade och pratade och pratade. Sedan bar det av till en leksaksaffär där vi gick och kikade väldigt länge. Jag frågade vad han önskar sig när han fyller år och då gick han och pekade på precis allt i hela affären, därav tog det som sagt väldigt lång tid.
Jag hoppas att det blir tillfälle snart igen för lite mor & son-tid.


8. Denna vecka känns bra då Axel kommer vara hemma en hel del. Tyvärr är anledningen att läkemedelsstudien drar igång och med den en massa läkarbesök. Men vissa dagar är det bara ett enda besök och då finns det ju tid kvar att ha trevligt på.
Så de kommande veckorna får jag svar på vilket skick min kropp är i :-) ( i varje fall hjärta, hjärna, ögon och huden).

Avslutar med lite bilder som jag tog under gårdagens promenad.


kram

Becca
2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller alla tummar för att din kropp och knopp är i topp trimm ! Stor Kram från Mollaryd

Vallersvik 7 sa...

VAd du hinner med mycket!! Jag sitter eller står mest här hemma och får INGENTING gjort!! Går bara runt och fantiserar om hur fint det kommer bli när det blir färdigt, undrar när.....

Kram