12 mars 2010

LÄNGTAR

Då är det fredag och jag sitter här och funderar över om jag ska chansa på att åka hem i eftermiddag och åka tillbaka till Borås imorgon kväll.
Egentligen är vår plan att jag ska "få" åka hem på helgerna från och med nästa vecka (när de tar emot oss på Varbergs sjukhus), men det hade varit så underbart att få komma hem redan nu.
Sjukhuset i Varberg tar emot mig först när jag är i v 35+0, de har inte neonatal där. Om det händer något är det fortfarande Östra eller Halmstad som gäller.
Vi får se vad jag kommer fram till under dagen?! LÄNGTAR HEM!!!

Igår ringde en underbar förlossningsläkare och ville ha en massa uppgifter inför kejsarsnittet. När jag la på telefon luren sprutade glädjetårar åt alla håll och kanter. En stor tung sten försvann från mitt hjärta och först nu ser jag ett slut på detta virrvarr vi lever i.
Tänk den dagen Axel och Gustaf kommer och hämtar mig och "Liten" på BB och vi fyra åker hem till Frillesås...LÄNGTAR!

Tårar av glädje!

Jag har tidigare pratat om att jag delat upp min tid här i Borås i olika delmål. I slutet på förra veckan bockade jag av delmål 2 som var Gustafs 3-årskalas. Delmål 3 närmar sig för det är när jag ska börja åka hem över helgerna. I skrivande stund vet jag inte riktigt vad delmål 4 ska vara, kanske montera spjälsäng och ta fram barnvagnen!? Sedan kommer jag inte hinna ha så många delmål till innan vår älskade "Liten" ska få göra entré. LÄNGTAR!

Nu över till ett annat område, nämligen inredning. I tisdags kväll kl 20.00 satt jag som vanligt i soffan för att titta på Bygglov. Efter en stund fick man se Mija fixa egna lampskärmar och mina ögon blev stora som fotbollar och mina öron stora som en elefants, allt för att inte missa något.

Jag har sökt och sökt efter dessa skärmar som man har hur stor möjlighet som helst att göra personliga och dessutom förändra snabbt och lätt när man tröttnat på sitt gamla motiv. Jag har nu kommit fram till att lamporna troligen kommer från Le Klint och att serien heter Undercover. De finns i glas och genomskinlig akryl. Lamporna finns i storlek small, medium och large. De enda priser jag kunnat hitta är i dansk valuta och det rör sig om mellan 900-1600 dkk för de i akryl. Jag hade hoppats och trott på en betydligt mindre summa :-( TYPISKT! Det är ju dessutom inte en jag skulle vilja/behöva köpa utan jag hade tänkt mig några stycken i olika storlek och hänga dem i grupp!

Eftersom jag inte är 100% säker på om det är lampan från Le Klint som är med i Bygglov får ni gärna meddela mig om ni vet vart lampan kommer ifrån eller om det finns liknande men billigare alternativ.



foto: Le Klint
Foto: STO-CPH/ TV4 Foto: STO-CPH/ TV4
Dessa tapeter valde Mija i Bygglov att sätta in i lamporna. foto: www.hemmakanalen.se

Nu är det färdigbloggat för idag och istället ska jag ägna mig åt vila, läsa böcker och försöka bestämma mig för om jag ska våga åka hem eller ej.
Jag hoppas att ni alla får en underbar helg!

kram




1 kommentar:

Vallersvik 7 sa...

Åh, det hade varit så mysigt om du kunnat följa med hem till oss på lördagkväll. Hur det än blir (Frillesås el Borås) så njut av livet.
Kram