04 oktober 2009

Blåst, Marstrand och Julgran

Det blåser och blåser och jag myser och myser. Veckan som gått har inte varit så händelserik utan jag har mest tillbringat min tid på jobbet känns det som.

Gustaf vaknade inatt och var jättetäppt och nu rinner näsan. Jag är inte förvånad, det är väl nu alla höstförkylningar sätter fart på allvar. Själv har jag ingen rinnande näsa men jag har fått en riktigt retsam hosta, jag hoppas att den är över snart!!!

Imorgon bär det av till Marstrand med jobbet. Vi har utvecklingsdag och ska tillbringa den på Villa Maritime. Det blir en VÄLDIGT lång dag, från 8.00-ca 22.00. Visst ska det bli roligt med miljöombyte men jag hade gärna varit hemma tidigare och dessutom ringer väckarklockan 05.00 på tisdag morgon. Vart tog 11 timmars dygnsvila vägen!?


foto: Turisttrafik


Idag gjorde jag en lista över vad jag ska köpa för julklappar och vilket pyssel som ska satsas på i år. Hittills har jag varje år gjort marsipangrisar till varje familjemedlem. Varje gris har någon pryl (även den av marsipan) som kan accosieras till varje person. Pilligt men roligt.

I år kommer jag hoppa över julkalendertillverkningen som jag också gett bort varje 1:a advent. Kalendern har utformats som en saga som får sitt slut på julafton. Till varje lucka finns också en passande bild som jag fotograferat under årets gång. Som ni förstår tar det enorm tid vilket jag inte längre har.

Jag måste också börja kika på ny julgran! Den vi har nu är helt anskrämlig!!!
Jag är allergisk och därför är plastgran enda alternativet. För någon månad sedan hittade jag några naturtrogna konstgjorda granar, men jag behöver ta kontakt med företaget så jag kan kika på dem.

Den här granen är väldigt fin. Jag hoppas att den är det i verkligheten också! Granen kommer från: Konstväxter


Nu ska vi ta en tur med bilen och kolla när vågorna slår mot klipporna, MÄKTIGT!!! Sedan blir det läggdags tidigt ikväll!!!

kramar



Inga kommentarer: