30 september 2009

Levande ljus inne och ute

Det är så kallt! Fötterna och händerna är iskalla och jag förstår inte varför inte Axel har satt på värmen?! Så fort han kommer innanför dörren ikväll är det han som går till pannrummet och grejar med alla konstiga apparater så att vi äntligen kan få lite värme i golven.
Så länge får jag fortsätta använda raggsockar!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjW6km-xsaDlT5YC3dZ3MS26OP-C2IztW0IY-PESZdBahZkLncxP4ruFoWOaKnZ67BOHBqk6AbSGyClQqFXIXcol41FYHBTAE5BJihGKR7GRDqw6D_k71Dd3UTqCZQOoGNzx82yg-xzMI/s1600/tassar.jpg


Fotograferingen är avklarad, jag var sist ut av alla på hela förskolan och tur var väl det så att någon slapp se att fotografen fick ta till tricken han gör med barnen för att få mig att le ;-) Jag tycker att det ser så konstlat ut när man ska le på beställning, inte naturligt alls!
Om några veckor kommer resultatet som ska sitta uppe lite här och var på avdelningen och det är lika pirrigt/hemskt varje gång man öppnar kuvertet och beskådar fotografens resultat.

Om en liten stund ska jag ge mig ut tillsammans med familjen på en liten promenad ned till stranden. Det kommer garanterat att bli varma kläder som åker på för fy vad kallt det är och blåser gör det också.
Väderutsikterna för några dagar framöver ser inte bättre ut heller. Kallt och regnigt, men vad kan man vänta sig denna årstid!?
Till helgen kommer det mysas för fullt här hemma med levande ljus, te, gosiga filtar, smaskig fika och roliga filmer.
Ett bryt i allt mysande blir det dock för jag måste ge mig ut en liten sväng för att inhandla vantar, mössa, vinterskor och jacka. Men shopping är ju mysigt också på sitt sätt ;-)


http://annaviktoria.blogg.se/images/2007/levande_ljus_1192141806_3378251.jpg

Jag har också laddat för fullt med värmeljus och blockljus i skafferiet. Det går ju åt en hel del om man ska "elda" varje dag lite här och var.
Det är inte bara inomhus som jag låter ljusen sprida mys utan även utomhus. Till träden har jag smålyktor och omgjorda barnmatsburkar med värmeljus i och på entrétrapporna har jag en massa olika ljuslyktor.
Jag tycker själv att det är väldigt mysigt när man är ute och går en kväll och man ser levande ljus utanför husen. Då njuter jag för fullt!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFOc1A9Aj2380493QMt4NSNo1P3-zLV8m45rBJw_aKGA0YHlBmLXU0cRp9EQWM2yzNLw_sWlDXnmt7IGgJA1TWQ7v7M73arN-MZ5z7RzBURjCrcG8BobXCUYJ43T4-W4tg_IYW-xLaEvPn/s400/090823+040.jpg
Vi har ju lyckats samla ihop en massa barnmatsburkar
och varför inte använda dem till något mysigt!?


kram



Inga kommentarer: