14 maj 2009

Badrummet

Så här ser du ut nu för tiden i vårt badrum. Axel har börjat lägga lite klinker, men det är en hel del kvar.
Därefter ska hela badrummet fogas, en valnötsskiva ska läggas på plats på den lilla "halvväggen", glashyllplan ska sättas in i den inbyggda kaklade hyllan och elektrikern ska in med alla spotlights.
Det är nästan så att jag hoppas på sämre väder framöver så att sambon väljer att pyssla med badrummet istället för altanen. Vill ju så gärna montera ihop badrumsskåpen som står och väntar på mig i vardagsrummet!!!!

2 kommentarer:

Mrs Small Town sa...

Hej,

Vad fint klinkergolv ni ser ut att fått till! Jag gillar verkligen den ljusa färgen och kan tänka mig något liknande i vårat badrum. Vad heter plattan och vad är det för leverantör?

Vi är precis i vår beslutsprocess för golv till våra badrumm samt ev. stengolv till vardagsrummet. (se tex mitt klinkersinlägg: http://smalltownstyle.blogg.se/2009/may/klinkers-med-stenkansla-till-badrummet.html)

Ska bli spännande att se erat färdiga resultat!

/Hälsningar
Sara Small Town

Becca sa...

Hejsan Mrs Small Town!

Roligt att du gillar vårt klinker. Vi hade sådan beslutsångest när det kom till kakel och klinker...finns ju en hel del att välja på.
Men vi föll pladask för detta klinker när vi såg det i affären och som tur var kostade det inte massor heller :-)
Vi har lagt en likadan platta i lilla badrummet, fast med måtten 15X15 och vi stortrivs. En platta man kan leva med länge, inget man tröttnar på.
Klinkern heter: RAW-Rusty stone light grey och kommer från Beijer Byggmaterial.
Plattan är sandfärgad, fast ingen risk för rosa inslag som en del andra plattor tenderar att skifta åt.
LYCKA TILL med valet! Ska följa er och ser hur det går.