29 maj 2009

Ett sista farväl

http://www.trivia.se/bilder/questions/41699-20081016201002.jpg
Idag har vi varit på begravning, vi tog farväl av Anna en sista gång. Vi saknar dig farmor/gammelfarmor!
Resten av dagen har gått i vilans tecken, vi hade inga krafter kvar efter minnesstunden.

Medan vi var på begravning var pappa här och tog hand om Gustaf. De verkar ha haft en mysig dag för Gustaf pratar oavbrutet om snäckkastning vid stranden, glassätande och om besök i husvagnen. Kan ju också tillägga att han somnade ovanligt fort idag, så han har nog haft riktigt fullt upp :-) Eller så beror det på att han satt i hänggungan och drack välling samtidigt som han fick bok läst för sig. Förra gången vi gjorde så somnade han nämligen ockå väldigt snabbt.
Ja, ni hör ju, vi funderar väldigt mycket kring de kvällar han somnar lätt, hur dagen varit eller om vi gjorde något annorlunda kring nattningsprocessen!?

Jag måste också bara berätta att pappa hade med sig ett loppisfynd idag som jag blev väldigt glad för. En serveringsvagn/tevagn från 50-talet. Vagnen står numera i hallen bredvid min Svenskt Tenn-inspirerade fåtölj. Jag är väldigt förtjust i prylar/möbler från 1940-50-talet. Carl Malmsten och Josef Frank är storfavoriter! Avslutar dagens bloggande med en bild på den fina serveringsvagnen, numera telefonbänk!


Inga kommentarer: