22 maj 2009

Röjardag :-)












Tar för tillfället en paus från allt röj och städ. Var ute på altanen alldeles nyss för att kolla hur det går med tomaterna och på i stort sett alla plantor finns det små gröna kulor.
Vinrankan har ökat lite på höjden och jag hoppas att vi imorgon kan göra i ordning den för plantering i en enorm balja. Kommer bli lite trixande då vi ska göra hål i altandäcket så att den kan ta sig upp där. Ser fram emot den dag då den ramar in skjutdörrspartiet och det hänger vindruvsklasar lite här och var.

Igår var vi och städade i Axels farmors lägenhet. Kändes väldigt konstigt när inte hon mötte oss i hallen med sin rullator som hon alltid brukat göra. Men det är som Gustaf säger: -Gammelfarmor i himlen, hon är ängel nu!

Det tog ett tag innan vi delat upp alla saker och städat, men nu är det färdigt. Vi fick en väldigt fin gammal pigtittare som numera pryder vårt sovrum, ett skrivbord och en stol som jag har stora planer för ( återkommer med före och efterbilder) och några Uppsala Ekeby-tallrikar som jag samlar på.

Nej nu har jag pausat alldeles för länge. Får passa på att städa när Axel och Gustis är hos svärfar och Ann.
Trevlig helg!

Inga kommentarer: