27 juni 2009



Denna varma dag har jag ägnat åt shopping med mamma. Som tur är så är det svalt i butikerna. Någon bikini fick jag inte tag i men det blev ett par vit-marinblå-randiga shorts
och en väldigt härlig tunika som jag tänker ha till och från stranden.

Om en vecka har jag semester vid den här tiden, jag längtar så oerhört mycket. Tyvärr har jag ännu inte fått den där goa sommarkänslan men jag hoppas att den infinner sig innan sommaren är över.
Nu ljuger jag faktiskt, för någon timme sedan när jag, Axel och Gustaf promenerade ned till stranden då infann den sig, den där härliga känslan av sommar, åtminstone för en kort stund.
När man går förbi kiosken och ser en massa glassätande barn och vuxna, hör måsar som skriar, känner salt och tånglukten som blandas med doften av solkräm, känner den ljumma vinden och värmen, ser den klarblå himlen, picnicfiltar lite här och var bland klipporna och skrattande barn som plaskar i vattnet...då både inser och känner man att den är här...den fantastiska SOMMAREN!

Strax ska vi grilla, jag, Axel, mamma och pappa (Gustaf sover). Kvällen är ju helt underbar och med lite citronellaljus på bordet så ska nog mygg och knott hålla sig borta.
Det kanske till och med blir tillfälle att tända mina små fåglar och ljuslyktor som jag skrivit om i tidigare inlägg :-)

Inga kommentarer: