04 juli 2009

Dagen började tidigt i mitt fall, strax efter klockan 06.00 gav jag mig ut på en springtur utmed havet. När jag kom hem igen packade vi ned frukosten i kylbagen och gav oss av till stranden.
Det var så mysigt att sitta där på klipporna och äta frukost tillsammans. Havet var alldeles spegelblankt och måsarna skriade.
Jag och Axel tog ett morgonbad (mamma och pappa passade Gustaf) i det otroligt klara vattnet med en temperatur på 24 grader.
Vi tog oss ut till badflotten, där satt vi och tittade ut över öarna och havet...så otroligt vackert!

Varje gång vi är vid stranden kommer samma tanke: "Vad skulle vi gjort just nu om vi bodde i Borås!?" och varje gång får vi samma svar och vi blir lika tacksamma för att vi valde att byta miljö.
Vi har inte ångrat vår flytt (som vi gjorde för fyra år sedan) en enda sekund!!!!

Om en liten stund ska vi ta oss ut till en ö för bad och avkoppling. Jag hoppas också på att få dörja på vägen hem. Det hade inte varit fel med lite makrill :-)

Flera timmar senare....

Nu är vi hemma igen efter att ha badat och grillat på Brattö. Som vanligt var det väldigt avkopplande och hamburgarna var OTROLIGT goda. MUMS!!!
Nu är det en kall dusch som gäller så allt saltvatten försvinner och sedan får det nog bli ett par timmar på altanen. Tänkte kolla om jag hittar något roligt spel i bokhyllan.
2 kommentarer:

~ Mea ~ sa...

Förstår precis vad du menar!
Det är livskvalitet för mig också! Men alla gillar ju inte hav eller natur....och de sitter vid Viskan och fikar och shoppar billigt i Borås ;-) Själv vill jag tillbaka till ett boende nära havet, även om jag trivs just här i huset.

Becca sa...

Jag håller verkligen tummarna för att du en dag (snart) ska få bo vid havet. Har du några planer? kram