28 augusti 2009

ÄNTLIGEN FREDAG

ÄNTLIGEN FREDAG!!! Om en timma kommer mina killar hem, den ena förhoppningsvis sovande och den andre redo för att äta lite gott.
Jag tänkte överraska genom att duka fint i vardagsrummet, tända en massa levande ljus och ställa fram taccos med smaskiga tillbehör.
Det är verkligen mysväder idag och på något sätt så gör det inte så mycket om det fortsätter. Nu är sommaren över för mig och jag blir mer och mer sugen på att välkomna hösten inomhus och utomhus.
Det är något speciellt med att beskåda salta vågor som piskar klipporna, känna vinden som rufsar om håret och sedan komma hem till värmen, krypa upp i soffan med en gosig filt och smutta på en kopp med varm choklad och fortsätta följa höststormarnas krafter inifrån. Hösten är en mysig tid!

I helgen ska det pysslas med mina föräldrars husvagn och så ska vi fira Gustafs lilla kusin Sara som fyller ett år. Jag måste också se till att få gjort mitt blomsterarrangemang till entren.
Blir det lite tid över så hoppas jag att vi kanske kan få gjort något här hemma och så måste vi givetvis passa på att mysa tillsammans.
Jag kollade hur vårt schema ser ut framöver och det var ingen rolig syn. Axel kommer jobba VÄLDIGT mycket känns det som, så fram till vi åker till Kreta kommer vi inte ha så mycket familjetid.

Alldeles nyss när jag kom hem så låg tidningen "Drömhem & Trädgård" och väntade på mig. Bland det första jag såg var min favoritservis. Den heter "Kulinara" (Rörstrand, formgivare Hanna Werning) och består av åtta delar för servering.
Jag tror att jag redan nu ska skriva den på min önskelista till tomten! Kolla här så läcker den är:Nu är det dags för mig att sätta fart med matlagningen annars missar jag ju överraskningsmomentet.
Hoppas att ni alla får en mysig helg!

kram


Inga kommentarer: