16 augusti 2009

I behov av utflykt...

Idag är en sådan där dag då jag bara skulle vilja sitta på en klippa och titta ut över havet. Jag är absolut inte på topp men det vänder väl och snart är jag mig själv igen.
För att pigga upp mig och resten av familjen åkte vi på en liten utflykt. Vi hamnade i Slottsskogen där vi kikade på sälar och pingviner. Gustaf var väldigt nyfiken på getterna och grisarna, men han vågade dock inte röra dem utan bad Axel klappa dem istället.

Vi passade också på att hämta arbetsrumslampan som jag snabbt ringde och "paxade" igår. En av lamporna som jag visade igår råkade jag nämligen hitta till salu på Blocket. Jag köpte den för en tredjedel av vad den kostar i butik :-)

Den här bilden gör inte lampan rättvis. Återkommer med bilder när arbetsrummet är färdigt. Då kommer lampan mer till sin rätt än som det är nu. Jag ska givetvis ta förebilder på arbetsrummet också. Skönt att taklisterna äntligen är på gång att komma upp :-)


Sista stoppet blev på IKEA där vi återigen fastnade på kontorsavdelningen. Jag vet i ärlighetens namn inte om det var ett bra stopp en dag som denna du humöret är som det är. Jag och Axel är VERKLIGEN inte överens vad gäller inredningen av vårt rum kan jag säga.
Axel tycker att jag stirrar mig blind på designen och inte tänker på funktionaliteten medan jag tycker att Axel ENBART fokuserar på enormt stora möbler.
Jag tycker inte att ett arbetsrum MÅSTE ha traditionella kontorsmöbler utan man kan använda sig av annan inredning.
Det gäller ju framförallt att se till det rum man har! Det är ju inte trivsamt att komma in i ett rum där ytan "äts" upp av en massa möbler. För mig är det så viktigt att jag känner att det är luftigt, ljust och välkomnande.
Vi fortsätter diskussionen ikväll om Axel vågar ;-)

Nu har Axel åkt till stranden i Torstensvik för att sälja vår lilla segelbåt. Det vore roligt att segla men vi har inte varit ute någonting i sommar så det är ju dumt att den bara ligger och förfars.
Nästa sommar får vi väl se om vi hittar en laser (enmanssegelbåt) istället som är lättare att komma ut med och då blir det kanske lite oftare också.


Nu är vår Askeladden-seglare såld men nästa sommar kanske vi har en laser!?

Dagen lider mot sitt slut och nu ska jag ta en dusch och därefter väntar skålen på mig.
Skålen som är full med plommon från mammas och pappas trädgård. DET ÄR SÅ GOTT!!!Hoppas att ni alla får en härlig vecka!

kram

Inga kommentarer: