12 augusti 2009

Arbetsrummet nästan färdigt på pappret...

Idag har jag suttit och skissat lite från och till på vårt blivande arbetsrum. Än så länge har jag åstadkommit två förslag, men det ska nog bli några fler.
Det svåra är att få med Axel på vissa ideér, han vill ha ett klassiskt kontor med robusta kontorsmöbler och som inte har färgen vit. Jag själv vill ha nätta öppna lösningar med lite häftigare inslag och vitt som bas med starka accenter.
Efter att ha visat mina ritningar och berättat väldigt målande om hur resultatet kan bli så är vi nu inne på samma linje :-)
Nu återstår bara att färdigställa en av ritningarna och få till lite annorlunda lösningar sedan får vi invänta lön och gemensam ledighet så vi kan inhandla allt.


Sedan när allt är på plats skulle det inte vara fel med en tripp till Granit i Göteborg. De har så många snygga och praktiska prylar som skulle göra sig väldigt bra i vårt nya arbetsrum. Men det är ett senare utflyktsmål.
butikgbg1 pix

Jag har även hittat lite andra roliga saker som skulle passa bra i arbetsrummet:

Krok Gem
Krok Gem från Designtorget

tPEN PEN
Penstället "Pen pen" från Essey
(bild från VITDESIGN)

Nu hör jag att det är läge att avlösa Axel som har problem med att få lilleman att lugna ned sig i sängen. En övertrött vilding är inte så lätt att handskas med och då är det tur att vi är två så vi kan avlösa varandra när tålamodet börjar tryta.
Resten av kvällen ska jag tillbringa i soffan med en kopp te och lite skorpor.

kram

3 kommentarer:

Gilla Yoga sa...

Vilket supersnyggt pennställ! Ett sådant hade jag också velat ha.

Håller fullt och fast med dig om nätta lösningar och vitt som ger mycket ljus och luft!

Kram Linda

Vallersvik 7 sa...

Muggen för pennor var ju hur cool som helst. Och Granit är ju en så härlig butik var där förra veckan och inspirerades!! Lycka till det kommer bli super som allt annat!!

Becca sa...

Visst är pennstället häftigt! Det finns även en papperskorg som ser likadan ut fast givetvis större ;-)
Bin bin heter den.