04 augusti 2009

Kväll på böljan den blå

När jag kom hem efter jobbet idag blev det fika med mamma, pappa, Axel, Gustaf, svärfar och Ann. Det var en trevlig överraskning att svärfar och Ann var och hälsade på.
Gustaf var verkligen lycklig som fick uppmärksamhet av så många.

Sedan var det dags att packa Gustafs krokodilryggsäck med allt som tänkas kan behövas vid övernattning hos mamma och pappa i husvagnen.
Efter en massa slängpussar gav vi oss raskt av hemåt. Nu var frågan bara vad vi skulle passa på att göra när vi var ensamma!?
Mitt förslag som jag kom på redan på morgonen vann och vi packade picknickkorgen och gav oss av till båten.

Kvällen på havet var helt underbar. Vattnet var alldeles spegelblankt, solen gjorde himlen otroligt vacker och den reflekterade havet så att det stundtals såg ut att brinna, tystnaden, lukten av saltvatten och för att inte tala om de vackra makrillarna som jag fick på kroken och så min Axel vid min sida. Det kan knappast bli bättre!

Det var riktigt roligt att vi fick fisk för en gångs skull. Först trodde jag att det var bottennapp, för det blev tvärstopp i dörjen, men sedan kom det där rycket som får det att pirra i hela kroppen. Jag fick bra med motstånd när jag vevade in och det var inte så konstigt för jag hade lyckats få tre rätt rejäla makrillar. Efter någon timma fick Axel upp ytterligare en.
Nu ska fisken rensas och imorgon ser jag fram emot stekt makrill och färskpotatis till lunch. MUMS!

Här följer några bilder från en perfekt kväll:
Nu ska vi njuta av att få sova en hel natt. Förhoppningsvis vaknar vi pigga och glada så att vi kan ta en tidig morgonpromenad upp på berget vid stranden i Vallersvik och njuta av den vackra utsikten.

kram
1 kommentar:

Vallersvik 7 sa...

ÅH vilka fina bilder!! ser att ni hade underbart. Måste erkänna att jag sitter här på jobbet med tårarna i ögonen.....snyft.....härligt.
Hoppas vi kan ta en fika snart!?!